Pinholes concert afis

Concert Pinholes Acustic

PINHOLES sunt o formatie de rock alternativ din Iasi, considerata un grup cu potential in noul val de muzica underground din Romania. Numele formatiei este inspirat din „Dilema ariciului”, o metafora pentru provocarile intimitatii umane.

Pinholes s-au format in 2011, iar albumul de debut Zmei a aparut in 2013. Piese precum Avem un Loc sau Poza au adunat rapid sustinatori in circuitul de radio alternativ din tara. Pana la sfarsitul anului, cu ajutor si suport din partea unei echipe de management profestioniste si piese in heavy rotation pe Radio Guerrilla, potentialul trupei a inceput sa fie recunoscut prin doua premii oferite de revista Sunete si de site-ul Metalhead (Best Alternative Newcomer – Metalhead Awards editia 2013). Incepand cu 2014 Pinholes au devenit o constanta in circuitul pub-urilor si locatiilor din tara, pregatind in acelasi timp cel de-al doilea album. La inceputul lui 2015 a fost lansat Era Pietrelor Neslefuite, titlul fiind inspirat de catre poezia „La Lectie” a poetului Marin Sorescu. Al doilea album a adus un sunet mai experimental comparat cu Zmei, simtindu-se influentele post-rock, art-rock sau shoegaze pe piese precum Balada Imparatului Ros sau Hena.

 In ciuda stilului dramatic si a versurilor incapatanat melancolice, Pinholes si-au creat o baza de fani atrasa de izul melodramatic al rockului alternativ. Pastrand constanta ideea de a lansa un nou material odata la doi ani, 2017 aduce pentru Pinholes un nou EP intitulat Sputnik, lansat in luna Aprilie a anului 2017, dar si planuri pentru un album full length ce va fi lansat in 2018.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.