Concert partizan unteatru afis

Concert Partizan - Acustic

PARTIZAN nu mai are nevoie de prezentare. Insa, despre proiectul acustic stiti?


La UNTEATRU, Suedezu’ şi Artan in varianta acustica! Un proiect artistic inedit la care a pus cu voioşie umărul, vioara si poveştile, Sergiu Corbu Boldor.

Muzica a fost cea care i-a unit cel mai mult. Există intre ei o afinitate, o intelegere artistica reciproca, destul de rar intalnite. Le-a placut mereu aceeaşi muzica si nu ai crede că vreunul l-a influenţat pe altul, ci mai degrabă l-a potentat. Ei sunt acei putini artisti cu cariera solida care au evitat solutiile facile si au stat departe de compromisuri. Toata lumea care ii iubeste ii apreciaza si viceversa.

În lumea muzicală din Romania, invadata de play-back-uri, de dulcegarii, de freze si busturi sclipicioase, in spatele carora nu se afla mai nimic, muzica lor poate avea efectul unei galeti cu apa receptionate dis-de-dimineaţă. Pachetul lor- muzica, text, producţie – depăşeşte un nivel de apetenţă mediu, asa ca este nevoie de putina staruinta din partea ascultatorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzica. Cu alte cuvinte, cine doreşte să cunoască muzica Partizan nu o poate face decât dând de la el puţină şansă, efort pe care Partizan îl răsplăteşte întotdeauna.

Partizan a inregistrat pana in prezent doua albume, un disc single si trei videoclipuri. Piese precum “Fata mea”, “Păpusea masculină” sau “Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesa muzicala de exceptie “Manualul”, lansat in toamna anului 2013 a fost foarte bine primit de public, de posturile de radio, şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, impresionănd prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.