CONCERT NIKOS

Concert Nikolaos Papadopoulos

Pe 12 Decembrie, Nikolaos Papadopoulos prezinta un spectacol extraordinar in ritmurile muzicii grecesti si muta distractia la tine acasa. Muzica lui te va duce cu gandul la o plaja din Grecia. Concertul special, online, poate fi vizionat pe platforma blt.ro

 

Nikolaos Papadopoulos este una dintre cele mai iubite voci masculine de muzica greceasca din România care se remarcată prin eleganța si pasiunea, dedicandu-se cu sufletul fiecarui proiect.

 

Concertul va avea o dinamica de 2 ore intr-un cadru unic și inovator: un studio de ultimă generație care pune in valoare conținutul si permite o excelentă interacțiune cu Nikolaos pe link-ul de Zoom: https://bit.ly/nikolaospapadopoulos-online , parola: nikos in pauzele de entertainment.

 

Bilete concert online Nikolaos Papadopoulos & Band
Acces Live - 19 lei

 

Nikolaos Papadopoulos este una dintre cele mai iubite voci masculine din România de muzica greceasca ce își face remarcată prezența în tot ceea ce face, prin eleganța, pasiunea și sufletul pe care le depune.

 

Cu Nikolaos te poti bucua de un spectacol grecesc unic, bine cunoscut pentru atmosfera mediteranean in ritmurile balcanice.

 

Este o voce apreciata atat in Grecia, cat si in Romania, dovada fiind colaborarile pe care le-a avut de-a lungul anilor, atat cu artisti greci cat si cu stelele scenei romanesti. Alaturi de band, promite un show total plin de interactiune, care nu te va lasa sa stai jos.

 

 

PARTICIPANȚII AU NEVOIE DE 2 DEVICE-URI: TELEFON SI LAPTOP/SMART TV. PE TELEFON SE VOR CONECTA CU COLEGII IN ZOOM SI POT INTERACȚIONA PRIN CHAT SI VOCE. PE LAPTOP/SMART TV (recomandat conectat la boxe) PRIMEȘTE IN TIMP REAL SEMNALUL VIDEO DIN REGIE SI SE POT BUCURA DE TABLOUL COMPLET AL PARTY-ULUI ȘI INTERACȚIUNILE MODERATE DE ORGANIZATORI.    

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.