BLT Afis eveniment [600x860] Michael Bolton BUCURESTI

Michael Bolton - la Bucuresti in concert Live

Remarcabilul artist american, Michael Bolton va concerta in Bucuresti in aceasta vara!


Multiplul castigator al premiilor Grammy, incantatorul Michael Bolton va sustine doua concerte in Romania: pe 20 iulie la BT Arena (Sala Polivalenta) din Cluj-Napoca si pe 22 iulie la Sala Palatului din Bucuresti, ambele cu incepere de la ora 20.00!

Categorii de BILETE / preturi:

 

 • VIP – 588 lei

 • Categoria I – 488 lei

 • Categoria II – 388 lei

 • Categoria III – 300 lei
 • Categoria IV – 228 lei – EPUIZAT
 • Categoria V – 188 lei
 • Categoria VI – 128 lei

PACHETE SPECIALE DE BILETE PENTRU TOATE GRUPURILE MAI MARI DE 9 PERSOANE


GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT informeaza publicul iubitor de muzica ca, incepand de azi, pune la dispozitie grupurilor mai mari de noua persoane, PACHETE SPECIALE DE BILETE pentru concertul MICHAEL BOLTON, dupa cum urmeaza:

 

 • PACHETUL 10 bilete cumparate – discount de 10%
 • PACHETUL 20 bilete cumparate  – discount de 20%
 • PACHETUL 30 bilete cumparate  – discount de 30%
 • PACHETUL 40 bilete cumparate  – discount de 40%
 • PACHETUL 50 bilete cumparate  – discount de 50%

IMPORTANT! Pentru ca acest discount sa fie valabil si sa puteti finaliza comanda cu success este necesar ca biletele selectate SA FIE DIN ACEIASI CATEGORIE DE PRET!

 

Pentru a benefia de discount este necesar sa ne contactati telefonic la numarul de suport 0733.258.258, pe care il regasiti si in pagina noastra de Contact.

 

Cantaretul si compozitorul – Michael Bolton – a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuand sa plece in turnee internationale si sa incante o lume intreaga. De asemenea, Michael Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodata, MICHAEL BOLTON a cantat alaturi de adevarate legende, aici mentionandu-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming si BB King.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 si se intitlueaza “A Symphony of Hits”. Pe acest material gasim cele mai frumoase hit-uri rearanjate in maniera simfonica sub indrumarea si cu aparitia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra. Albumul este disponibil pentru precomenzi.

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevarat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultatorului. Acum este unul dintre cei mai apreciati si mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate varstele cu muzica si cu al sau timbru vocal inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, fiind doar cateva dintre minunatele melodii ale sale.

 

DESPRE Michael Bolton:


Michael Bolton este cantaret, compozitor si activist infocat, nascut in New Haven, Connecticut din Statele Unite ale Americii. A debutat in 1975 cu albumul intitulat Michael Bolotin. In aceasta prima faza a carierei, trupa sa de hard-rock, Blackjack, l-a insotit in turneu pe Ozzy Osbourne. Bolton a devenit rapid cunoscut pentru seria de balade rock, pop-rock, inregistrate dupa o schimbare stilistica spre finalul anilor 1980.


Artistul american a dat lovitura cu celebra piesa “How Am I Supposed to Live Without You”. Desi nu a intrat in Top 10, compozitia s-a bucurat de un real success. Punctul maxim al succesului a fost atins la sfarsitul anilor 1980 si la inceputul anilor 1990. Unul dintre primele mari hit-uri ale lui Bolton dateaza din 1987 prin reinterpretarea piesei “(Sittin’ On) the Dock of the Bay”. Fiind profund atras de muzica soul si de sound-ul promovat de Motown, Bolton a realizat un cover si dupa piesa “Georgia On My Mind” care a reprezentat un nou succes. In 1991, Bolton a lansat albumul “Time, Love & Tenderness” ce i-a adus si primul Grammy pentru coverul piesei “When a Man Loves a Woman”.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.