Concert mario biondi bucuresti 2017

Concert Mario Biondi

Din motive organizatorice care nu tin de vointa artistului sau a promoterului roman, concertul MARIO BIONDI – Best of soul prevazut pentru data de 9 octombrie 2017 la Sala Palatului din Bucuresti se anuleaza.
Eventuala reprogramare in cursul anului 2018 va fi comunicata ulterior.
Detinatorii de bilete pot solicita rambursarea acestora de la punctele din care le-au achizitionat.

 

Mario Biondi, cantaret si compozitor de origine italiana, s-a nascut in Catania in 1971 si a mostenit pasiunea pentru muzica de la tatal sau, Stefano Biondi, cantaret la randul sau.


Handful of Soul este albumul care l-a propulsat pe artist in atentia lumii muzicale internationale, fiind premiat cu patru discuri de platina. La 10 ani de la lansarea acestui prim album, Mario Biondi a lansat Best of Soul, o incununare a intregii sale cariere artistice de pana acum si o modalitate de a celebra primul sau album, care i-a adus recunoasterea de care se bucura astazi.


Turneul Best of Soul ajunge in toamna aceasta la Bucuresti - bilete la concert Mario Biondi la Sala Palatului pe 9 octombrie 2017


 Invitati speciali la concert MARIO BIONDI vor fi cei de la DIRECTIA 5Tunerul Best of Soul numara in totalitate numara 50 de concerte, iar Bucurestiul va fi gazda din Romania in data de 9 octombrie, incepand cu ora 20, la Sala Palatului.


Astazi Mario Biondi este recunoscut pe plan international, fiind unul dintre cei mai iubiti solisti italieni ai momentului. In anul 2004 a lansat primul sau single intitulat "This Is What You Are", care s-a bucurat de un success rasunator in Europa, cu toate ca lansarea fusese planificata initial doar pentru Japonia. Norman Jay, celebru DJ la  BBC1, s-a indragostit iremediabil de piesa lui Mario Biondi si a ajutat sa o lanseze in intrega Europa.

La 2 ani dupa acest single a urmat primul album – Handful of soul, inregistrat impreuna cu High Five Quintet. In mai putin de 3 luni de lansare a primit discul de platina, iar Mario Biondi a lansat chiar anul urmator un noul single intitulat No Matter, impreuna cu DJ-ul Italian Mario Fargetta.


Au urmat numeroase colaborari pe plan profesional pentru artist, inclusiv cu The Walt Disney Company, pentru care a inregistrat versiunile in italiana ale faimoaselor piese ce fac parte din coloana Sonora a Pisicilor Aristocrate: Everybody wants to be a cat si Thomas O’Malley.


Albumele ce au urmat in cariera sa: “I love you more”, “If” & “Due”, au adus noi colaborari cu artisti precum Burt Bacharach, Amalia Gre & The Duke Orchestra si i-au intarit pozitia de solist cu o voce senzationala, ce reuseste sa cucereasca publicul din primul moment.In 2010 Mario Biondi a avut un duet impreuna cu Chaka Khan, interpretand o versiune a piesei “Lowdown” de la Boz Scaggs.


Trecutul sau si experientele din copilarie si adolescent i-au marcat atat cariera, cat si stilul muzical, avand in vedere ca a participat atat in corul bisericii, cat si in studio alaturi de muzicieni din varii domenii, alaturi de care a avut sansa de a-si perfectiona studiile muzicale.Albumul lansat in 2013, Sun, a dominat topurile din Italia si a avut ca invitati speciali nume precum Leon Ware, Chaka Khan, Al Jarreau and James Taylor. Succesul acestui album este rapid urmat de lansarea unui album special de sarbatori “Mario Christmas”, care s-a bucurat de atentia publicului, intrand in topurile muzicale ale acelor vremuri.In aprilie 2015 apare “Love is a temple”, single-ul care anunta noul album -  “Beyond”-  incununat rapid cu Discul de Aur si care, apare la final de an si intr-o Editie de Lux, imbogatit cu un tribut Commodores (5 mari succese ale miticei trupe britanice dintre care este promovat “Nightshift”).In noiembrie 2016 apare “Best Of Soul”, anticipat de single-ul “Do you feel like I feel”. Albumul celebreaza 10 ani de cariera pentru MARIO BIONDI care vrea sa aduca sa aduca un omagiu muzicii de care este indragostit prin cele 15 creatii “de aur” ale genului soul si alte 7 piese originale.


Best of Soul – Concert Mario Biondi 2017 pentru prima data in Romania


Mario Biondi vine anul acesta pentru prima data in concert in Romania, asa ca nu rata sansa de a asculta live cele mai bune single-uri ale artistului la Sala Palatului. Biletele la concertul Mario Biondi de la Sala Palatului sunt disponibile prin BLT in format fizic sau electronic.
 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.