Maria raducanu afis

Concert Maria Raducanu

Maria canta cu durere, cu astamparare si cu liniste. Plin si plutitor…


Cantecele ei pot fi orice de la volute la linii frante, de la strigat la soapta. Si chiar daca vreodata au fost ale altora, inceteaza de-a mai fi – pentru ca atunci cand le canta Maria, ele se preschimba. Poate sa treaca de la blues la folclor, de la jazz la cantece de pahar, de la fado la strigaturi, de la jeluiri la cantece de leagan, de la colinde la inima albastra, din salon in mahala. Si o face intr-o curgere atat de fireasca, de supla, incat aromele se-nnoada lichid intr-un unic suvoi limpede, din care nu se pot strecura decat emotiile.


Cineva, candva, spunea ca sa asculti muzica inseamna, de fapt, sa asculti ce se intampla in tine atunci cand se-aude muzica. Intr-un fel numai al ei, sublim, farmazoana asta tulburatoare, duioasa si vicleana, face sa se-ntample foarte multe. Maria nu canta numai la chitara din brate, cat mai ales la corzile noastre intinse. Si le ciupeste, si le leaga, si le-nnoada, le deznoada – atat, incat la sfarsit de vraja, cand aplauzele par numai niste izbituri bruste, despuiate, monotone, ai mai ramane acolo unde te-a rapit numai putin, inca putin.


(Anca-Maria Panoiu @ Liternet.ro)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.