Jfdr afis 2

Concert JFDR

JFDR, cel mai recent proiect al artistei islandeze Jófríður Ákadóttir, reprezinta un amestec ce  combina parti ciclice de chitara, cu un sunet poetic al unei calatorii care se termina acolo unde a inceput. Avand experienta  in stilurile de muzica clasica, electronica si folclor islandez, JFDR vine cu un amalgam de sunete specifice fiecarui anotimp, iar vocea sa aluneca precum un curent care calmeaza si cele mai zbuciumate ape. JFDR surprinde cel mai mult prin calitatea sa de om iscusit in arta cuvintelor, folosindu-se de o bogata imaginatie pentru a evoca emotii subtile, ce sunt transpuse  in fiecare cantec al sau. Primul album JFDR, co-produs de legendarul multi instrumentalist Shahzad Ismaily, a fost lansat in martie 2017.

 

  • Locatia evenimentului: Spatiul M60 din Str. C.A Rosetti nr. 3, Bucuresti
  • Data: 14 Iunie 2018, ora. 20.00
  • Accesul publicului: incepand cu ora 19.00 
  • Pretul biletului achizionat online - 50 lei
  • Pretul biletului la intrare in ziua evenimentului va fi de 75 lei

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.