Concert irina baiant afis

Concert Irina Baiant

IRINA BAIANT - 31 August 2020 ora 20:30
GRADINA DE VARA A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE


O seara despre frumusetea vocii umane pictata in arii si duete din opere, operete si musicaluri celebre, in interpretarea sopranei Irina Baiant, împreună cu Florin Ristei si Adrian Nour, acompaniata de Orchestra Metropolitana București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.


Vă aducem la cunoștință și un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:

 

 • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

 

 • Termoscanarea de către personalul organizatoric. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacole.
 • Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane . Vă rugăm, în acest sens, să ocupați locurile pe care le-ați primit la achiziționarea biletelor.
 • Vă recomandăm să ajungeți la sala de spectacol  cu aproximativ jumătate de oră înainte de ora de începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii și a biletelor.

*Atenție! Spectatorii trebuie să urmeze traseul desemnat special către locurire procurate, respectând indicațiile organizatorului.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni:   restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.

*Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achiziționat.

*Achiziționarea biletului reprezintă acordul dumneavoastră pentru regulile enunțate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500! ( locurile de culoare gri existente pe schema salii reprezinta distantarea impusa de 1,5 m! )


Cea mai prolifică tânără soprană româncă a momentului Câștigătoarea locului I la Concursul Internațional “Hariclea Darclée” 2017 Invitata specială a tuturor spectacolelor marelui compozitor Vladimir Cosma, din 2013 până în prezent.


Rolul principal din spectacolul ˝Fantoma de la Operă˝ din București.


Interpretă a mai multor genuri muzicale (pop-opera, musical, operetă, operă), soprana Irina Baianț se bucură de un succes real în țară și în străinătate, concertând în cele mai cunoscute locații dedicate artei. Dintre cele mai importante evenimente amintim:

 • Turneul maestrului Vladimir Cosma în sălile Zenith Arena din Lille, Lyon, Rouen și Geneva;
 • Concertele maestrului Vladimir Cosma la Palais des Congrès și Grand Rex, Paris;
 • Concert la Kremlin, sub bagheta aceluiași Vladimir Cosma, în prezența extraordinară a președintelui Rusiei, Vladimir Putin;
 • Premiera operei “Marius et Fanny” (compozitor si dirijor - Vladimir Cosma) alături de Big-Band-ul din Hamburg și Orchestra Națională a Marsiliei;
 • “Prague Proms” - Smetana Hall, Praga cu Filarmonica Națională cehă;
 • Rolul Adina (L’Elisir d”Amore - G. Donizetti) la Seul, Coreea de Sud, sub bagheta marelui dirijor Marco Balderi;
 • Concert extraordinar de Paști susținut la Ateneul Român București, organizat de Primăria Generală București 2018;
 • Premiera națională a operei ˝I Pagliacci˝ - R. Leoncavallo în cadrul Festivalul Internațional ˝Hariclea Darclée˝, sub Înaltul Patronaj UNESCO, la inițiativa marii soprane, ambasador UNESCO, Mariana Nicolesco;
 • Recital în cinstea prințesei Stéphanie de Monaco cu prilejul vizitei oficiale a Domniei Sale la București;
 • Recital de lieduri românești în cadrul ˝Masterclass-ului de Lied˝ 2017, găzduit de ArCub și organizat de către marea soprană Mariana Nicolesco;
 • Recital special la Ceremonia de primire a Simonei Halep cu ocazia câștigării Turneului de la Wimbledon 2019;
 • Rolurile principale din cele mai apreciate musicaluri din România: Christine Daae (“Fantoma de la Opera”) și Eliza Doolitle (“My Fair Lady”). Ultima reprezentație a avut loc în 2 octombrie 2019 la Sala Palatului, București.

PRET BILET: 120 RON

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.