In memorian gheorghe dinica stefan iordache afis

Concert In Memoriam Gheorghe Dinica

CONCERT LIVE, sambata, 25 mai  2019, ora 19.00, la Sala Palatului Bucuresti

 

Este un spectacol despre nemurire pentru ca Gheorghe Dinica va ramane mereu in amintirea celor care l-au iubit si carora li s-a dedicat, prin multitudinea de roluri pe care le-a interpretat. Plecand prea devreme din lumea pe care a iubit-o, a zdrobit multe inimi, iar pentru multi dintre cei care l-au cunoscut si l-au apreciat, amintirea este la fel de dureroasa.

 

Acest spectacol este un omagiu adus lui, titanului scenei romanesti, Gheorghe Dinica si va fi cu atat mai emotionant, cu cat s-au alaturat multi dintre interpretii de muzica autentica lautareasca, gen pe care l-a iubit si interpretat impreuna cu prieteni cu care au impartit ani la rand scena.

 

Pe 25 mai 2019, Sala Palatului va deveni cu siguranta neincapatoare datorita publicului care l-a cunoscut, care l-a aplaudat si care l-a iubit neconditionat pe maestru. Mai ales ca spectatorii vor avea ocazia sa fredoneze cantecele de petrecere impreuna cu artistii invitati in spectacol: fiecare dintre acestia vor interpreta cate o piesa din repertoriul atat de indragit de catre actor.

 

Va fi o seara speciala, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate in exclusivitate, dar si cu mari nume ale muzicii de petrecere, ale muzicii usoare si ale teatrului si comediei : Ionel Tudorache, Nelu Ploiesteanu, Neluta Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache, Sanda Ladosi, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Rona Hartner, Panseluta Fieraru, Romica Tociu si Cornel Palade.

 

Artistii vor fi acompaniati de catre Orchestra Florica Sandor.

 

Prezentator este Gelu Voicu iar regia spectacolului este semnata de Cosmin Man, producator fiind Mircea Virgil.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.