Glenn miller martie 2017

The World Famous Glenn Miller Orchestra

In premiera, concert extraordinar la Ateneul Roman - Glenn Miller Orchestra

Intr-o reprezentatie unica si plina de viata, scena Ateneului Roman se va transforma intr-un templu al erei SWING, care readuce la viata ritmurile muzicale din perioada anilor ’30-’40!

 

Cel mai nou turneu al orchestrei este intitulat “It’s Glenn Miller Time!” si va dura doi ani, timp in care membrii orchestrei vor oferi reprezentatii in 130 de tari. Cu aceasta ocazie acestia vor sustine si primul concert din Romania, o ocazie extraordinara pentru fanii din tara pentru a participa la o seara memorabila in cadrul somptuos al Ateneului Roman.

 

11 martie 2017 - Bilete la concert Glenn Miller Orchestra in Bucuresti

 

Evenimentul va avea loc in data de 11 martie 2017, intr-un decor de gala la Ateneul Roman. Organizatorul concertului, German Quality Entertainment, are asadar deosebita placere de a va invita la un eveniment cu totul special in Romania - reprezentatia locala a turneului It’s Glenn Miller Time!.

 

Concertul The World Famous GLENN MILLER ORCHESTRA de la ora 20:00 este in acest moment SOLD OUT! Cei care nu au reusit sa isi  cumpere bilet au motive de bucurie, deoarece organizatorii au anuntat un al doilea show, ce va avea loc tot pe 11 martie la Ateneul Roman, de data aceasta de la ora 16.00.

 

Vor fi asadar 2 reprezentatii in data 11 martie:

  • prima reprezentatie incepand cu ora 16:00 - biletele sunt disponibile la vanzare - intrarea in sala se va face incepand cu ora 15:00!
  • a doua reprezentatie incepand cu ora 20:00 - intreaga reprezentatie este SOLD OUT - intrarea in sala se va face incepand cu ora 19:00!

 

Dirijorul orchestrei va fi cunoscutul Will Salden, aflat in componenta Glenn Miller Orchestra inca din anul 1985. Partea vocala este interpretata de Nick Hilscher, fiind acompaniat de vocea minunatei Maria Schafer.

 

“It’s Glenn Miller Time!”, indemnul la care toti iubitorii de muzica veche ar trebui sa raspunda prezent si pe care ar trebuie sa-l imbratiseze cu foc! Un spectacol ce fara doar si poate defineste viata si cultura americana din perioada anilor ‘30-‘40, un concert ce aduna mult prea celebrele piese Sweet & Swing compuse de legendarul GLENN MILLER.

 

The World Famous Glenn Miller Orchestra cu muzicienii din Big Band, sub bagheta dirijorului Will Salden, va oferi in premiera in Romania un spectacol Sweet & Swing absolut coplesitor, care va incanta deopotriva spectatorii de toate varstele.

 

O seara muzicala de neuitat alaturi de talentatii artisti ai Orchestrei Glenn Miller

Fiecare membru al orchestrei este un muzician si un artist desavarsit, drept dovada stand succesul inregistrat in toate concertele sustinute pana acum! Vocalistii band-ului vor oferi un goose-bumps memorabil in acord cu minunatele compozitii compuse de legenda erei Swing, Glenn Miller.

 

Aveti ocazia sa participati la o seara de Swing la Ateneul Roman, ce va avea avea drept focus astrul mult visat, cantat si recitat - LUNA. Piese precum “Moonlight Serenaders” & “Blue Moon” vor fi parte din repertoriul serii.

 

Pe langa acestea, spectatorii vor avea ocazia sa se delecteze si cu inconfundabilele “In the Mood”, “Pennsylvania 6-5000”, “String of Pearls”,Chattanooga Choo Choo” si “At Last”, cateva dintre piesele evergreen-urile ce au ramas in istorie. Acestea vor fi interpretate LIVE de orchestra GLENN MILLER in premiera pe o scena la Bucuresti.

 

Desi au trecut mai mult de 75 de ani de la fondarea Glenn Miller Orchestra, universul muzical este inca imbogatit de creatiile lor memorabile si aranjamentele orchestrale. Asa cum Coca-Cola si Elvis Presley apartin culturii americane si implicit culturii mondiale, asa si muzica lui Glenn Miller este recunoscuta peste tot in lume, este un brand incontestabil! Glenn Miller ramane si astazi un reper in domeniul muzicii instrumentale, iar showul oferit de Glenn Miller Orchestra merge dincolo de partea muzicala, fiind completat de efecte vizuale si un sunet distinctiv, specific acestei trupe.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.