Concert extraordinar deva afis

Concert Extraordinar la Teatrul de Arta Deva

Concert Extraordinar - 14 octombrie ora 19 – Teatrul de Arta Deva


solista Anna Savkina – vioara (Rusia), dirijor Petronius Negrescu


Anna Savkina (RUSIA)
Considerata drept una dintre cele mai expresive tinere violoniste ale lumii, Anna Savkina este castigatoarea a numeroase premii internaționale, printre care Louis Spohr (Germania), David Oistrach (Rusia), Heino Eller (Estonia) si Andrea Postacchini (Italia).

Petronius Negrescu este  dirijor de muzica clasica. La 8 ani inceput studiile de orchestra ca violoncelist la Liceul de Arta „George Enescu” din Bucuresti. A fost regizor la Opera din Constanța, profesor de muzica de camera la Liceul de Arta din Constanța, dirijor al orchestrei de camera „Con Anima” din Arad. In prezent este profesor la Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures, Facultatea de Muzica.

Din program:
W. A. Mozart
1. Eine Kleine Nachtmusik
2. Concertul nr 5 pentru vioara si orchestra
3. Simfonia 29

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.