Concert emil afis

Concert – E.M.I.L.

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe din Romania. Cu puternice radacini in punk, sound-ul lor a evoluat in ultimii ani in directii alternative rock si post-hardcore.

 

Concert – E.M.I.L. pe 22 Decembrie, ora 21:00, la Teatrul Unteatru


Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea DVD-ului „10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music Romania si intitulandu-se I M E N S.


In noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat alaturi de fanii trupei.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.