Carlos marin il divo februarie 2018

Carlos Marin de la IL DIVO

CARLOS MARIN de la IL DIVO vine la Bucuresti!


Celebrul bariton spaniol va sustine pe 26 februarie 2018, la Sala Palatului, de la ora 20.00 un show vibrant, incendiar, intr-un stil pur LAS VEGAS!


INVITATA SPECIALA este INNOCENCE!


Pe numele sau Geraldine Larrosa, INNOCENCE este o binecunoscuta cantareata si actrita spaniola (mama sa, France Larrosa a fost balerina, iar tatal sau este magicianul Carlos Corda). A fost casatorita cu baritonul CARLOS MARIN (Il Divo) din 2002 pana in 2009, iar de cativa ani este invitata speciala in concertele sale.
Supranumita si ”artista cu ochi verzi incredibili”, a hotarat in urma cu zece ani sa se lanseze in cariera de interpreta solo cu numele INNOCENCE, abordand aproape tóate genurile muzicale, de la pop, la rock simfonic.
A jucat in musicaluri celebre si cel mai recent album al sau ”Peep Show” (Sony Music), contine piese pop-dance, iar producator muzical este chiar Carlos Marin! Single-ul are si un videoclip exceptional, car ene introduce in atmosfera spectacolelor de cabaret din secolul XVIII.

Nascut in Germania, baritonul spaniol Carlos Marin si-a inceput cariera foarte tanar, inregistrand primul sau album intitulat ”Micul Caruso” la varsta de opt ani. Tot atunci, el a sustinut la Granada, in Spania primul sau concert in fata a 800 de spectatori.  El a inregistrat doi ani mai tarziu cel de-al doilea album intitulat „Mama mea draga“ si a inceput studiul pianului si al teoriei muzicii, printre profesorii si maestrii sai numarindu-se in timp Pedro Lavirgen, Suso Mariategui, Alfredo Kraus, Montserrat Caballe si Jaume Aragall.

 

Nu ratati un eveniment ce face parte dintr-un turneu mondial ce continua si in 2018 - bilete Carlos Marin de la IL DIVO, in concert la Bucuresti

Pe 26 februarie, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului


Dupa ce a locuit scurt timp in Olanda unde era deja supranumit ”Carlos, the Little Caruso”, la doisprezece ani s-a mutat cu familia in Spania, la Madrid. A inceput sa castige premii la concursuri de interpretare („Jacinto Guerrero“, „Francisco Alonso“, „Julian Gayarre“) si a devenit invitat special in cele mai de succes show-uri de televiziune. Carlos Marin a jucat si in musicaluri celebre, precum ”Mizerabilii” (Marius – rolul de debut, 1993), ”Don Quijote – Omul de la Mancha”, ”Peter Pan”, ”Grease”, ”Frumoasa si bestia”, ”Broadway Magic”.


A cantat in ”Traviata”, ”Barbierul din Sevilla”, ”Boema”, ”Lucia Di Lammermoor” si ”Madame Butterfly”, in filmul de animatie ”al lui Henry Selick ”The Nightmare Before Christmas” cu Tim Burton si a fost vocea Printului in filmul Disney ”Cenusareasa”.


In 2003 a  devenit membrul celebrului cvartet Il Divo, alaturi de Urs Buhler (Elvetia), Sebastien Izambard (Franta) si David Miller (SUA). Primul album – ”Il Divo”, lansat in 2004 a cucerit mai multe Discuri de Platina, a ocupat locul IV in top-ul Billboard si s-a vandut in 12 milioane de exemplare, depasind recordul de vanzari stabilit in Anglia de Robbie Williams. Au urmat ”Ancora” (2005, Anglia), ”Siempre” (2006, SUA), ”The Promise” (2008, Anglia),  ”O seara cu Il Divo” (2009, ”Live in Barcelona”) s.a.


In  2011 – anul in care au desemanti Artistii Deceniului la Classical Brit Award si in timp ce pregatea un nou album marca Il Divo, Carlos Marin a profitat de pauza dintre concertele grupului pentru a canta in orasul sau, Madrid.  A imaginat si regizat un spectacol de exceptie, ”ca in Las Vegas”, cu patru reprezentatii ce s-au jucat la Compac Gran Via Theater cu casa inchisa. De atunci, Carlos Marin combina perfect cariera solo si seria de concerte ”Carlos Marin in concert” cu spectacolele si turneele pe care le face impreuna cu membrii celebrului quartet.


La sfarsitul anului 2015 vanzarile discurilor Il Divo au depasit 40 de milioane de exemplare, iar in 2016, Carlos Marín a revenit pe scena Compac Gran Via Theater, unde sase concerte au fost declarate sold-out in numai cateva zile. Tot atunci si-a lansat si primul sau album.


Turneul mondial de mare succes Carlos Marin International Tour 2017 se incheie in decembrie in Japonia (Tokyo si Osaka) si in Rusia, la Moscova.


Si iata ca, dupa succesul pe care l-a inregistrat in toata lumea (SUA, Mexic, America de Sud, Europa, Rusia, Japonia) proiectul ”Carlos Marin in concert” continua si in 2018. La Bucuresti!
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.