Concert cargo sala palatului 2018

Concert CARGO

Dupa 33 de ani de cariera, 10 albume, mii de concerte in Romania si peste hotare, Cargo da strigarea pentru o noua adunare istorica a fanilor. Pe 30 martie, la Sala Palatului, mii de admiratori ai trupei se aduna din toata tara sa cante la unison ”Romanie, te strig”.  


In plus, timp de mai bine de doua ore, piese celebre care ani la rand au plasat trupa Cargo in topuri si in playliste de radio, precum ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Doi pasi” si ”Ziua Vrajitoarelor” vor rasuna in Sala Palatului pe data de 30 martie 2018, incepand cu ora 19, in cadrul unui eveniment de la care niciun fan adevarat nu lipseste.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.