Concert byron unteatru afis

Concert Byron

Componenta trupei:
Dan Byron - voce, chitara, flaut
6FINGERS - clape, chitara, backing vocals
Dan Georgescu - chitara
Laszlo Demeter - bass
Ovidiu Cristian - tobe
 
Infiintata in 2006 la Bucuresti, byron canta rock alternativ cu influente diverse.


Al saselea si cel mai recent album al trupei - Eternal Return - a fost inregistrat in High Resolution (24 bit, 96 kHz) la studiourile Windmill Lane din Dublin si masterizat in Londra la Abbey Road.


In februarie 2013 byron au cantat in deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Sala Palatului si, un an mai tarziu, au reprezentat Romania la “World Fest” in Chennai, India, in cadrul Festivalului Saarang 2014.


In 2008, inspirati de faimoasele sesiuni MTV Unplugged, au reorchestrat cantece de pe albumul de debut Forbidden Drama (2007) si au filmat un concert 100% unplugged la Teatru 74 din Cetatea Medievala Targu Mures; acesta a fost lansat ulterior pe DVD-ul Acoustic Drama, primul DVD unplugged romanesc. Dupa lansarea unui al doilea album in anul urmator (A Kind of Alchemy), toamna lui 2010 ii gaseste la 100m adancime in Salina Turda filmand concertul in doua parti Live Underground. Proiectul a presupus o desfasurare masiva de forte ce a atras multa atentie din partea media, iar concertul a fost difuzat pe HBO Romania. De HBO ii leaga, de altfel, si colaborarea pentru coloana sonora a serialului „Ramai cu mine”, muzica din serial regasindu-se pe albumul Melancolic.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.