Belcanto luciano pavarotti heritage 22octombrie2017

Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage

BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti, dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. Fundatia Luciano Pavarotti in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” a concretizat ideea intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini si instrumentisti pentru a face cunoscuta mostenirea marelui artist.

 

Un tribut adus marelui tenor - bilete la concert Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage


Asociatia Amici della Musica impreuna cu M TIME Entertainement aduce acest spectacol la Sala Palatului din Bucuresti in data de 22 octombrie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din Romania, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.


BELCANTO este conceput ca un musical care aduce un tribut stilului de belcanto in diferite forme muzicale care depasesc barierele temporale si spatiale. Gandit pe mai multe teme, spectacolul marcheaza evolutia acestui stil in Italia si in lume.

Publicul va fi transportat intr-o calatorie imaginara plecand din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musichals-urile americane si succese pop si rock.


Regia artistica a spectacolului este semnata de apreciatul Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole Cirque du Soleil, showul lui Celine Dion la Vegas, spectacolele de la Lido din Paris si multe altele.


Conceptul de spectacol, gandirea regizorala si artistica, talentul incontestabil al interpretilor, scenografia, costumele, fac din BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage o exceptionala oportunitate pentru spectator sa traiasca o experienta intensa si emotionanta cu bucuria descoperirii (sau revederii) celor mai apreciate momente de creativitate artistica din istoria muzicii.

 

Sala Palatului va gazdui anul acesta unii dintre cei mai talentati interpreti de muzica clasica, uniti pe scena din Bucuresti pentru a oferi publicului roman un regal concert, in semn de tribut pentru indragitul si regretatul Luciano Pavarotti.

BILETE DISPONIBILE
Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 20:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.