Ciao bella bilete teatru la cinema

Ciao, Bella! – Teatru la Cinema din Auchan Titan

O incursiune sensibila si plina de umor in universul feminin, „Ciao, bella!”. Trei actrite exceptionale, intr-un spectacol de calitate, viu, alert, sensibil şi plin de umor, va vor vorbi direct, vor cobori printre scaune, va vor incinge spiritele si palmele!


Cu Ioana Flora, Catalina Mustata si Clara Flores in distributie si regizata de Antoaneta Zaharia, piesa este o confesiune – monolog in care trei femei, aflate in jurul vârstei de 40 de ani, cele mai bune prietene, isi dezvaluie treptat dorintele, sperantele, nostalgiile, problemele, si incep sa se bucure de viata pe care o au si sa aiba curajul de a lua decizii.

 

Pentru o seara plina de umor si voie buna alege bilete la Ciao, Bella!


„Ciao, bella!” este un spectacol dedicat ambelor „tabere” - publicului feminin, care se va regasi cu siguranta in povestile celor trei, si celui masculin, care ar putea intelege universul „iubitelor, sotiilor, doamnelor, fetelor, femeilor”, care ii insotesc in minunata aventura numita viata de zi cu zi”, spun producatorii.


Distributie: Catalina Mustata, Ioana Flora, Clara Flores
Comedie – Audienta Generala

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.