BLT Afis eveniment [600x860] CHRIS BOTTI

O seara cu Chris Botti

Chris Botti va impresiona in concert la Bucuresti!


Artistul american pregateste o seara magnifica, in primul sau concert in Romania!

CHRIS BOTTI, unul dintre cei mai titrati si mai bine vanduti artisti americani ai momentului, soseste prima oara in Romania, pe 3 iunie la Sala Palatului, ora 20.00, pentru un spectacol rafinat si efervescent, in care sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat va topi inimile tuturor spectatorilor! Chris Botti este un talent aparte si toate concertele sale sunt o adevarata oaza de bucurie si de emotie!

 

PACHETE SPECIALE DE BILETE PENTRU TOATE GRUPURILE MAI MARI DE 9 PERSOANE


GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT informeaza publicul iubitor de muzica ca, incepand de azi, pune la dispozitie grupurilor mai mari de noua persoane, PACHETE SPECIALE DE BILETE pentru concertul CHRIS BOTTI, dupa cum urmeaza:

 

  • PACHETUL 10 bilete cumparate – discount de 10%
  • PACHETUL 20 bilete cumparate  – discount de 20%
  • PACHETUL 30 bilete cumparate  – discount de 30%
  • PACHETUL 40 bilete cumparate  – discount de 40%
  • PACHETUL 50 bilete cumparate  – discount de 50%

IMPORTANT! Pentru ca acest discount sa fie valabil si sa puteti finaliza comanda cu success este necesar ca biletele selectate SA FIE DIN ACEIASI CATEGORIE DE PRET!

 

Pentru a benefia de discount este necesar sa ne contactati telefonic la numarul de suport 0733.258.258, pe care il regasiti si in pagina noastra de Contact.

 

CONCERT CHRIS BOTTI, 3 IUNIE, SALA PALATULUI:
●    VIP – 348 lei
●    Categoria I – 248 lei
●    Categoria II – 148 lei
●    Categoria III – 98 lei

 

URMARESTE MESAJUL VIDEO OFERIT DE CHRIS BOTTI PUBLICULUI ROMAN
 
“Buna! Sunt trompetistul de jazz Chris Botti si sunt extrem de incantat sa vin in minunatul oras Bucuresti pe 3 iunie, la Sala Palatului. Voi canta alaturi de muzicieni incredibili si invitati speciali si suntem bucurosi sa ne aflam acolo. Sper sa ne vedem toti la show. Aveti grija de voi!”
 
Vezi mesajul video: https://youtu.be/GFuSLHMJZD0
 

CHRIS BOTTI, unul dintre cei mai speciali si mai bine vanduti artisti americani ai momentului, soseste prima oara in Romania, pe 3 iunie la Sala Palatului, ora 20.00, pentru un spectacol rafinat si efervescent, in care sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat va invalui inimile audientei.

Artistul american a vandut peste patru milioane de albume, gasind acea forma de exprimare muzicala creativa care incepe cu sonoritati jazz si se extinde dincolo de limitele unui singur gen muzical. Ultimul sau album “Impressions” a castigat premiul Grammy la sectiunea Best Pop Instrumental Album.

Pe parcursul celor trei decenii de cariera, Botti a inregistrat si a interpretat alaturi de muzicieni de calibru, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler de la Aerosmith si chiar Frank Sinatra. Fiind plecat in turneu si cate 300 de zile pe an, incantatorul trompetist a concertat cu orchestre faimoase ale lumii si in unele dintre cele mai prestigioase locuri, de la Carnegie Hall si Hollywood Bowl, la Opera din Sydney si Real Teatro di San Carlo in Italia.


DESPRE CHRIS BOTTI

Christopher Stephen Botti s-a nascut la 12 octombrie 1962. Este trompetist si compozitor american cu o cariera muzicala stralucita.

In 2013, Botti a castigat premiul Grammy la categoria Best Pop Instrumental Album, pentru materialul de studio “Impressions”.

Chris Botti a iesit in evidenta si cu materialul din 2011, “Night Sessions”, croindu-si reputatia unui muzician versatil pe segmentul jazz & pop si, totodata, pentru maniera creativa prin care imbina ambele stiluri muzicale.

De asemenea, a fost nominalizat, in 2008, pentru albumul sau “Italia” si a mai primit trei nominalizari, in 2010, pentru discul live “Chris Botti In Boston”. Patru dintre albumele sale au atins locul 1 in clasamentul Billboard, la sectiunea albume jazz.

Odata cu lansarea “When I Fall In Love”, in 2004, un produs discografic extrem de bine primit de catre critica de specialitate, CHRIS BOTTI a urcat rapid in lista de preferinte muzicale ale iubitorilor de gen. Cu albumele ce au urmat, trompetistul si compozitorul american si-a adjudecat locul intre figurile inovatoare si importante ale lumii muzicii contemporane.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.