Cercurile increderii afis

Cercurile increderii

Teatrul Apropo, București

de Radu Popescu

 • Regia: Radu Popescu
 • Scenografia: Diana Miroșu
 • Light design: Radu Popescu și Diana Miroșu
 • Muzica/ilustraţia muzicală: Alexandru Suciu


Secțiunea NottDependent

Câtă încredere putem avea în oameni? Cât de des ai fost nedreptățit, deși spuneai adevărul? Oare ce impact major poate să aibă acest lucru încă din copilărie și până la maturitate? Spectacolul Cercurile încrederii vorbește despre rănile cauzate atât de acordarea încrederii, cât și de lipsa ei totală. Clopoțelul sună de intrare la ora 20:30. Încerci să ajungi? Avem încredere în tine! Cercurile încrederii povestește într-un stil alert și comic despre construcția unui spectacolul pe celebra piesă a lui Shakespeare Romeo și Julieta. Regizorul este un actor tânăr și talentat, „tocmit” de conducerea unui liceu de prestigiu din România zilelor noastre să coordoneze trupa de teatru a instituției. „Pe dinaintea și pe dindărătul” orelor facultative de teatru asistăm la dezvoltarea unor relații personale foarte speciale între profesorul nonconformist și adolescenții confruntați cu cele mai diverse probleme și întrebări, specifice vârstei. Cercurile încrederii a primit Marele Premiu la Concursul Național de Dramaturgie FEST-FDR, 2017 și a fost montat la Teatrul Național Timișoara, în regia Mihaelei Lichiardopol.

Distribuția:
Adulții:

 • Mihai Motoiu, actor, coordonator al unei trupe de teatru de liceu – Cosmin Dominte       
 • Dna. Paraschiv, profa de limba română, supervizorul trupei – Marcela Motoc

Adolescenții:

 • Claudia Velescu, „vedeta” trupei –Teodora Daiana Păcurar
 • Cristina Irimescu, „Dark”, nonconformista – Sidonia Doica
 • Rodica Georgescu, ”Tătă” „urâta” trupei, cea mai talentată – Ioana-Maria Repciuc / Maria Teodora Filip
 • Irina Priceputu, „bogătașa” clasei – Iuliana Danciu
 • Sergiu Dragomir, poet și actor – Adrian Loghin


Data premierei:
10 octombrie 2019

Durata:
1 oră 45 minute (fără pauză)

 

CONDIȚII DE ACCES

Având în vedere că în Bucuresti rata de incidență a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării,  sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.