Cazacii zburatori teatrul national bucuresti

Cazacii Zburatori

Cazacii Zburatori aduc dansurile ucrainene in premiera la Teatrul National Bucuresti

 

Artistii din Ansamblul Academic Kalina vor avea curand prima reprezentatie pe scena Teatrului National, fiind primul spectacol de dansuri ucrainiene desfasurat de acestia in Bucuresti.

 

Supranumiti si “cazacii zburatori”, membrii ansamblului originar din Kiev aduc la Bucuresti coregrafii spectaculoase si momente muzicale folclorice, intr-o frumoasa epopee de dragoste si razboi! Artistii impresioneaza spectatorii prin virtuozitate si autenticitate si se transpun in vremurile memoriale in care flacaii falnici strabateau padurile ucrainene manati de setea de dreptate, dar si de dorul fetei iubite.  

 

Invitatie la o seara de Dansuri Ucrainene - bilete online la Cazacii Zburatori pe 06 martie 2017

 

Cele mai cunoscute dansuri si melodii traditionale ucrainiene vor incanta, in premiera, publicul bucurestean, pe 6 martie la Sala Mare a Teatrului National! Incepand cu orele 20:00 sunteti invitati sa luati parte la un spectacol asemuit unui  tablou muzical, in care se impletesc momentele coregrafice deosebite si maiestria interpretativa. Show-ul este completat de instrumentele traditionale si costumele populare ucrainiene, de o frumusete aparte.

 

Ansamblul este format dintr-un cor, balet si orchestra, ce reuneste in total 47 membri ce aduca pe scena adevarate musicaluri folclorice. Ansamblul Academic Kalyna a fost fondat in Kiev in anul 1981 si poarta de 35 de ani folclorul local in jurul lumii.

 

Cazacii Zburatori - Reprezentanti de fala ai artei populare ucrainene

 

De-a lungul indelungatei cariere, Cazacii zburatori din Ansamblul Kalyna au castigat numeroase concursuri nationale si internationale si au reprezentat arta populara ucraineana la festivaluri culturale din Spania, Olanda, Belgia, Germania, China, Coreea, Indonezia, Chile, Egipt, Israel, Italia si multe alte tari.

 

In prezent cazacii zburatori din Ansamblul Academic Kalyna isi desfasoara activitatea sub conducerea directorului artistic GENNADII ANDRIUSHCHENKO - Artist Emerit al Ucrainei. In decursul celor 35 de ani de activtate functia de director artistic al Ansamblului a mai fost ocupata de Valery Plump, Victor Lysyuk, Anatoliy Dubina, Grigori Voronov, Serghei Dudko, Tatiana Kumanovska, Andrew Veres, Valentyn Kozachenko.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.