Cazacii rusiei oradea afis

Cazacii Rusiei - State Dance Company

CAZACII RUSIEI REVIN IN ROMANIA - Pe 12 aprilie 2019 la Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor

 

20% reducere de Craciun perioada 04-27.12.2018

 

Dupa sold-out-ul inregistrat anul acesta, in martie, la Bucuresti si Constanta, dupa sute de mail-uri din tara, primite de organizatori de la public, in 2019, cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE IN TURNEU IN ROMANIA!

 

Anul trecut, Cazacii au fost aplaudati minute in sir si s-au cerut bis-uri. Publicul a ovationat si le-au strigat sa revina in Romania. Iar in martie, Leonid Milovanov spunea in back stage: “Publicul din Romania este plin de viata! Stiam ca va intelege pe deplin conceptul si ideea spectacolului, pentru ca romanii sunt un popor aproape de noi si care rezoneaza cu ceea ce am vrut sa spunem pe scena. Tot conceptul – de la costume si pana la muzica – este gandit sa prezinte altfel o fila de istorie. Fata de alte tari din Europa, in Romania (ca si in Serbia) ne-am simtit ca acasa. Sunteti minunati! Raspunsul salii, interactiunea cu artistii au fost minunate. Va multumim! Vrem sa revenim!”

 

Iar dorinta lui, dar mai ales a romanilor devine realitate in 2019!

 

 “Suntem extrem de fericiti de aceste vesti. Ne-am bucurat de reactia publicului roman, am adorat caldura si cum am fost primiti. Dar, recunoastem, nu ne asteptam la asta! Cu drag vom reveni in Romania si abia asteptam sa cunoastem publicul din Iasi si Oradea si sa ii reintalnim pe cei din Bucuresti si Constanta”, spune Leonid Milovanov, directorul artistic si fondatorul Companiei de Dans.

 

ORIGINALII Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin in Romania astfel:
Oradea: 12 aprilie, la Casa de cultura a Sindicatelor

 

9 seturi de costume, muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia), o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru. Doua ore in care fascinanta poveste a cazacilor va fi adusa pe scena de cei considerati cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova.  

 

Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vietii cazace. In repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cantece si 10 compozitii instrumentale.

 

Cea mai bună trupa ruseasca de dans din lume, ”Cazacii Rusiei”, vine in fața publicului roman cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume având o valoare de peste 100.000 de dolari! Yuri Piskun este unul dintre creatori. El a făcut școala de modă la Milano și a fost ucenicul lui Giorgio Armani. “A fost o perioada grea, întrucât nu stai langa un mare creator de modă așa cum este Armani doar ca să bifezi la CV. Dacă ai avut talentul și șansa de a ajunge în atelierul său, sub îndrumarea lui directa, nu ai voie să dezamagesti. Este o prezenta uluitoare, un om de la care am avut enorm de multe de învățat. Toată experiența câștigată în prezența lui m-a ajutat în cariera actuală, multe dintre invataminte folosindu-mi in momentul în care am început să lucrez pentru show-ul Cazacilor Rusiei. Sper ca publicului din Romania sa ii placa ceea ce va vedea pe scena!”, spune Yuri.

 

Cumpara bilete în perioada 04 – 27 decembrie  si beneficiezi de oferta de Craciun, cu preturi reduse cu 20%!

Biletele pentru spectacolul sustinut la Oradea s-au pus in vanzare astfel:

Categoria 1 - 150 lei / 20% - 120 lei
Categoria 2 - 100 lei / 20% - 80 lei

© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.