Cartea junglei musical oradea afis

Cartea Junglei Musical - Oradea

Cartea Junglei, o poveste de peste 100 de ani, intr-un musical magic pentru toata familia

 

Cartea Junglei intr-un spectacol musical autentic al inocentei: Acting Dream Musical Theater, abia asteapta sa va insoteasca in emotionanta aventura a prieteniei dintre micul om Mowgli si fiarele simpatice, imblânzite, ale junglei.  “Cartea Junglei”, un spectacol creat de Acting Dream Musical Theatre, primul teatru independent de acest gen, a avut  premiera pe 22 noiembrie 2018 ora 19.00, la Palatul National al Copiilor, Bucuresti. Acest teatru care este la inceput de drum, a reusit sa atraga o echipa formata doar din oameni frumosi, care si-au daruit talentul si l-au pus in slujba bucuriei si a sufletului. Oameni care au inteles inca de la inceput, ca tot ceea ce conteaza este iubirea.

Rudyard Kipling este autorul uneia dintre cele mai cunoscute povesti pentru copii din lume. Cartea Junglei, povestea copilului crescut in jungla alaturi de animale, se numara printre preferatele copiilor de mai bine de 100 de ani. Care este insa povestea ei?


Pantera Bagheera gaseste in jungla un copil abandonat si se grabeste sa-l dea in grija unei familii de lupi. Timp de zece ani “puiul de om”, numit Mowgli de catre fratii sai lupi, creste in jungla. Dar, brusc, toata jungla tremura la intoarcerea lui Shere Khan, tigrul. In scopul de a-l proteja pe Mowgli, consiliul lupilor hotaraste  ca puiul de om sa mearga in cel mai apropiat sat, pentru ca el sa traiasca printre oameni. In ajutorul lor, vine Bagheera, prietena pantera a lui Mowgli.


Din poveste nu lipseste nici blândul si prietenosul urs Baloo, prieten cu Bagheera, care il invata pe Mowgli tainele junglei. Dar va reusi puiul de om sa ajunga cu bine in satul oamenilor?


Intamplarile atât de neintâmplatoare ale lui Mowgli, sunt integrate in acest musical, intr-un fel unic, asa cum nu am mai vazut pâna acum.


In acest drum, ei il intâlnesc la inceput pe Kaa, pitonul hipnotizator. Lupii, elefantii, maimutele, vulturii, si spaima junglei Shere Kaan, vor condimenta povestea cu trairi puternice, insotite de muzica originala care va exista pe tot parcursul spectacolului.
Muzica live a acestui spectacol, costumele spectaculoase si decorul, vocile divine ale copiilor, vin perfect in completarea virtutilor actoricesti ale tuturor interpretilor.


Este pentru prima data când spectacolul Cartea Junglei este montat in cheia unui musical autentic, asemenea teatrelor de profil din Londra, muzica având o pondere mult mai mare decât in povestea celebra a desenului animat.


Un spectacol despre natura jucausa, salbatica dar frumoasa a omului, despre prietenie, despre bucuria de a trai.


Un spectacol creat din dorinta de a impartasi emotie si iubire. Un spectacol in fata caruia trebuie sa ajungi cu sufletul pur, lasând emotia sa te imbrace si sa calatoresti alaturi de Mowgli in frumoasa lui aventura.


Ceea ce ne dorim de la acest spectacol, este sa transmita exact bucuria pe care am avut-o noi atunci când l-am creat.


“Cartea Junglei” este un spectacol creat de Acting Dream Musical Theatre, primul teatru independent de acest gen. Acest teatru care este la inceput de drum, a reusit sa atraga o echipa formata doar din oameni frumosi, care si-au daruit talentul si l-au pus in slujba bucuriei si a sufletului. Oameni care au inteles inca de la inceput, ca tot ceea ce conteaza este iubirea.


Cartea Junglei, un spectacol semnat de Eduard Petru Jighirgiu. Coregrafia ii apartine lui Edi Stancu, iar studiul muzical a fost realizat de Claudia Maru Hanghiuc. Scenografia si costumele sunt create de Anca Pancu si Adina Gherghiceanu.

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.