Carmen Rock Version

Carmen - Rock Version

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19.10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. Va rugam sa luati în considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare din zona Salii Palatului. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet întreg.

Rock si muzica clasica intr-un inedit spectacol cu opera "Carmen" de Bizet. Celebra lucrare a lui Bizet, Carmen, va fi pusa in scena pe ritmuri de rock pe 14 decembrie in Bucuresti la Sala Palatului.


Spectacolul “Carmen – Rock Version”, o opera in patru acte de Georges Bizet are la baza un concept original gandit de managerul Antoniu Zamfir. Evenimentul se doreste a fi o demonstratie a ideii ca diferitele ramuri ale artei interpretative nu pot fi si nu trebuie separate unele de altele. Ele pot alcatui un intreg doar completandu-se, avand impact reciproc si hranindu-se una din cealalta.
 

„Nu exista granite in muzica. De exemplu, Mozart nici macar nu stia ca scrie muzica clasica. El scria muzica si cu asta, basta!”, spunea dirijorul Tiberiu Soare. Și „Carmen – Rock Version” demonstreaza ca nu exista granite in muzica. Opera celui mai cunoscut compozitor francez al perioadei romantice, Georges Bizet, este adaptata si reorchestrata de compozitorul si dirijorul Marius Hristescu si de Concertino Accordion Band, o formatie instrumentala de renume la nivel mondial. Opera va fi interpretata de Concertino Accordion Band, alaturi de Corul si Baletul Operei Romane Craiova si de o distributie internationala de exceptie.

 
Costumele si decorurile de inspiratie rock sunt create de scenograful Rasvan Draganescu, iar costumele solistilor sunt realizate de designerul Catalin Botezatu. „Muzica lui Bizet este foarte ofertanta si a fost, de-a lungul anilor, abordata in diferite interpretari. Concertino Accordion Band sunt artisti polivalenti, canta toate genurile muzicale cu o formatie de instrumente oarecum atipica pentru opera – sapte acordeoane, vioara, orga, pian electric, percutie”, explica Antoniu Zamfir, managerul Operei Romane Craiova, care realizeaza regia artistica a spectacolului „Carmen - Rock Version”.

 

Eveniment organizat de : SC ARTA SCENEI EVENTS SRL CUI: RO34189770, office[at]artascenei.ro

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.