Carina pe drumul spre casa apollo111

Carina pe drumul spre casa

de Oana Rasuceanu

 

Carina se pierde de parintii ei intr-unul din mall-urile bucurestene. Ajunsa singura pe strazile orasului, Carina trebuie sa gaseasca drumul spre casa. Un drum pe care îl petrece alaturi de Margo – pisica orasului, cea care stie fiecare strada, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piata cu tarabe sau fara, fiecare statie de metrou sau de troleibuz. Astfel, Carina are parte de o experienta unica, prin care reuseste sa descopere un oras nestiut pana atunci. Un oras colorat, care contine un pic de magie, un pic de muzica si un pic de… nebunie urbana.

 

Spectacol pentru copii de peste 4 ani.

 

Cu: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu

Regia: Oana Rasuceanu

Decor & Costume: Anca Lazar

Muzica: Petre Ancuta

Ilustratie muzicala: Vasile Manta

Producator: Eugen Matei Lumezianu

 

Un spectacol produs de 111 Film & Entertainment in parteneriat cu Apollo111

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.