Afis caramitru malaele craciun cu doua stele tnb

CARAMITRU – MALAELE, un Craciun cu doua stele

Caramitru-Malaele - un duel de vorbe de duh pe sala Teatrului National Bucuresti


O editie speciala, sustinuta in seara de 26 decembrie 2016, aduce pe scena TNB doi mari artisti ai teatrului romanesc: Horatiu Malaele si prietenul sau de o viata, Ion Caramitru. 


”Spectacolul este o excelenta provocare pentru  cei doi maestri, eleganti si inteligenti, care exploreaza cu umor subtilitati ale mintii si colturi secrete ale sufletului. Caramitru recita cu un har care-l face unic in teatrul romanesc, imaginand, cu ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui Horatiu Malaele vulcanic, irezistibil si plin de spirit - demonstratii de virtuozitate intr-un duel de verbe ai carui martori sunt adesea Shakespeare, Toparceanu sau Nichita. Horatiu Malaele mizeaza pe geniul sau comic care are la indemana toate subtilitatile artistice. Probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 30 de ani – asa cum il descrie Ion Caramitru, Malaele este intr-o perpetua si vie cautare si de aceea niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu seamana cu cele dinainte.Grupul muzical umoristic ActOrchestra  este cel care a acceptat invitatia de a da ritm acestui spectacol neconventional de cuvinte. Ajuns la cel de-al patrulea sezon, rastimp in care a fost jucat de fiecare data cu casa inchisa, atat la  Bucuresti, cat si in cadrul turneelor  in tara,spectacolul” Caramitru-Malaele,un craciun cu doua stele imbraca acum o noua haina de gala”, anunta organizatorii.

 

Idee de cadou special de sarbatori - bilete la CARAMITRU – MALAELE, un Craciun cu doua stele

Daca doriti sa oferiti un cadou special de sarbatori unei persoane dragi, puteti alege bilete la un spectacol de teatru recunoscut, sustinut de doi mari artisti precum Horatiu Malaele si Ion Caramitru.

 

Acestora li se vor alatura pe scena Salii Mari a Teatrului National si grupul umoristic Act Orchestra.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.