Cantareata cheala braila afis

Cantareata Cheala

”CÂNTĂREAȚA CHEALĂ” de Eugène Ionesco

Traducerea: Vlad Russo şi Vlad Zografi

 

Adaptarea scenică şi regia artistică: Radu Iacoban

Scenografia: Tudor Prodan
Light design: Bogdan Gheorghiu


Distribuția:
- DOAMNA SMITH – RAMONA GÎNGĂ- DOMNUL SMITH - VALENTIN TERENTE
- DOAMNA MARTIN – CORINA BORŞ- DOMNUL MARTIN – SILVIU DEBU
- MARY – MĂDĂLINA ANEA- POMPIERUL – ADRIAN ŞTEFAN

 

 

Durata spectacol: 1h 25 `
Limita de varsta: 15 ani


”M-am tot întrebat dacă Eugène Ionesco  vorbește serios atunci când numește ”Cântăreața cheală” o anti piesă. Există personaje, există scene cu iz de cauzalitate care generează situații dramatice și dialog între personaje. Aparent avem de-a face cu o piesă.

Aparent, deorece repetând cu actorii faini din trupa Teatrului Maria Filotti din Braila și înotând prin marea lingvistică a textului , ne-am dat seama că, până la un punct, Ionesco vorbește serios, dar și glumește...E un amestec de timiditate și agresivitate, asa cum el însuși  afirmă într-un interviu, în fiecare dintre personajele aduse pe o scenă care nu se dorește a fi scenă... E un spirit anarhic care se ascunde în spatele măștii de conformism, afisate de anti-personajele din Cântăreața Cheală.

Rezultă, așadar, o comedie uneori agresivă, alteori tristă, alteori sărita de pe fix. Pe undeva, așa cum ne situăm și noi astăzi ca indivizi, într-o societate în care alienarea și lipsa de comunicare devin din ce în ce mai prezente. ”  - Radu Iacoban, regizor

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.