Cantarea cantarilor afis

Cantarea Cantarilor

Recital al actorului Emil Boroghină

  • Regia și ilustrația muzicală: Alina Hiristea
  • Editare video: Ciprian Duică


Noul recital al actorului Emil Boroghină, Societar de Onoare al Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova, are ca nucleu două componente de o unicitate exemplară a ființei umane: Eros și Poesis.
 
Spectacolul propune un parcurs singular de la neobișnuitele versuri ale Cântării Cântărilor, cu senzualismul lui amoros și cu un gust încă misterios, trecând prin Dante, Petrarca, Michelangelo, Ronsard, Shakespeare și sfârșind cu Eminescu.

Spectacolul face parte din Programul Vedeta de lângă tine – Emil Boroghină, 80 de ani de viață și este o coproducție cu Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova, în cadrul Teatrului POESIS.

Reprezentația este dedicată Zilei Internaționale a Poeziei.

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală. Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.