Cafeneaua horatiu malaele 19iunie 2017

Cafeneaua

Cafeneaua – O bufonada amara, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani); casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

Protagonistii spectacolului sunt mari actori ai scenei romanesti: Emilia Popescu, Dana Dogaru si Horatiu Malaele.


O comedie in care rasul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.


Pe parcursul comediei, rasul va capata gustul sarat al lacrimilor, dominant fiind spectacolul despre viata, iubire, tradare si singuratate.


-naturalete artistica, bun gust, masura si echilibru
-filon comic si replici spontane .
- un spectacol de calitate, amuzant, spumos, reconfortant, invaluit in omenesti melancolii...

 

In perioada 30 iulie - 6 august in Bucuresti se desfasoara Saptamana Malaele, un adevarat regal de teatru

 

Saptamana Malaele se va desfasura in perioada 30 iulie - 6 august, la Teatrul National I.L. Caragiale. Toate spectacolele vor incepe la ora 20:00. In cadrul acestui eveniment aveti ocazia sa urmariti spectacole consacrate precum Revizorul, Dineu cu prosti, Caramitru Malaele - Cate-n luna si in stele, Cafeneaua, In valea cu parfum de flori si zumzet de albine si Podu'.


Horatiu Malaele transforma o dramoleta americana mofluza intr-o explozie de umor si de emotie. Abilitati dramatice in regim de exclusivitate.


Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant. (Horatiu Malaele).

© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.