Cadran plus afis

Cadranul Plus Plus

Regia: Radu Popescu

Scenografia: Diana Miroșu

Muzica: Alexandru Suciu

Cu: Maria Obretin, Teodora Daiana Păcurar, Andrei Bibire, George Rotaru

Durata: 1h 45 min

Producție a Teatrului Apropo

Cum să avem bani și timp la un loc? Să fim pe plus în ambele domenii? Patru personaje care aparent se întreabă la fel ca voi toate aceste lucruri vă vor oferi mai mult decât o seară de teatru în care veți ieși „pe plus”.Întrebările de mai sus vor scoate la iveală psihologia, snobismul, „fixismul”, pasiunile și slăbiciunile celor două cupluri care se intersectează pe plajă. Doi absolvenți de Litere, Ramona și Mircea, întâlnesc un cuplu format de un fotomodel și un bărbat cu bani, Andra și Nick. Nick are o idee fixă. Și Ramona are o idee. Ce-o să iasă din asta? Toți sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Un roller-coaster cu răsturnări de situație este pe cale să se întâmple, lumina fixând la final o altă idee: când ce-ai făcut în vacanță îți marchează restul anului într-un mod neașteptat. Când totul pornește de la „Doar tu și soarele. Nisip din cel mai fin, mare albastră și transparentă. Nimic de făcut.”

Cadranul Plus Plus – o piesă „all inclusive” cu dialoguri picante, ironii și momente comice din viața de zi cu zi – a primit Marele Premiu de Dramaturgie Yorick, 2015.

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.