Cabaret afis

Cabaret, spectacol de revista

Cabaret, unul dintre spectacolele de succes ale Revistei gălățene, care se joacă cu sala plină la fiecare reprezentaţie din 2013, când a avut loc premiera. Spectacolele rămân vii între pereţii unui teatru până la demolarea lui, rămân impregnate în scândurile scenei pe care au jucat actorii. Fantomele personajelor interpretate, fărâmele de viaţa pe care le-au dăruit actorii spectatorilor, rămân vii în clădire. Cam asta este povestea spectacolului Cabaret, dincolo de multitudinea de culoare, mişcare scenică şi inserţiile multimedia impresionante.

 

Invitat: Adrian Nour

 

Adrian Nour a absolvit Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Secția Actorie, la clasa Adrianei Popovici. Printre spectacolele în care a jucat se numără: „Burghezul Gentilom” de Molière, „Don Quijote” de Miguel Cervantes, „Justiția nu e întotdeauna oarbă” de M. Rădulescu, „Lecția” de Eugen Ionescu, „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, „Royal fashion”, în regia lui Dan Puric, „Paris, mon amour”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, „Romeo și Julieta” de Gérard Presgurvic.

 

A avut numeroase participări la workshop-uri teatrale și festivaluri, printre care se numără: Festivalul „Capul… de regizor” de la Buzău, Festivalul de Muzică Ușoară „Mamaia 2004”, Festivalul Național de Teatru „Ion Luca Caragiale”, Festivalul Internațional de Teatru „Butrinti 2000” (Albania) și Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului „Viața e frumoasă”, în cadrul căruia a obținut Premiul pentru cel mai bun moment coregrafic din musicalul „Singing in the rain” (în cadrul Concursului Trofeul „Ion Dacian” pentru Tineri Interpreți). Activitatea sa artistică include numeroase apariții TV, înregistrări radio și filme („Rien ne va plus”, „Și binele trebuie să aibă margini”, „Echilibrul”). A fost finalist al concursului „Vocea României” în 2013. Cel mai recent rol al său este Fantoma din spectacolul de musical „Fantoma de la Operă”, obținut în urma castingului desfășurat în 2014 la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.