Cabaret afis

Cabaret, spectacol de revista

Cabaret, unul dintre spectacolele de succes ale Revistei gălățene, care se joacă cu sala plină la fiecare reprezentaţie din 2013, când a avut loc premiera. Spectacolele rămân vii între pereţii unui teatru până la demolarea lui, rămân impregnate în scândurile scenei pe care au jucat actorii. Fantomele personajelor interpretate, fărâmele de viaţa pe care le-au dăruit actorii spectatorilor, rămân vii în clădire. Cam asta este povestea spectacolului Cabaret, dincolo de multitudinea de culoare, mişcare scenică şi inserţiile multimedia impresionante.

 

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.