Best of stand up comedy sala palatului 2017 2

Stand Up Comedy cu Bobonete, Vancica, Dita, Rait la Sala Palatului

Cei patru “magnifici” ai stand up – ului se intorc si in acest an, asa cum v-ati obisnuit pe scena Salii Palatului cu un spectacol aniversar, pe 19 si 20 decembrie, ora 20.00.

 

Bobonete, Vancica, Dita si Rait va asteapta cu un spectacol deja devenit traditie, menit sa destinta atmosfera uneori tensionata de dinaintea sarbatorilor de iarna. Editia din 2017 aduce glume noi si garanteaza o seara de ras intens, care sa va ajunga pana in anul urmator.


Bilete la STAND UP COMEDY cu Bobonete,

Mihai Rait, Costi Dita, Adrian Vancica - la Sala Palatului, pe 19 si 20 decembrie 2017


Mihai Rait, Costi Dita, Adrian Vancica si Mihai Bobonete ne dezvaluie ca “spectacolul din acest an nu este cu nimic diferit fata de anii trecuti, este la fel de bun. Se va rade cu lacrimi ca de obicei, va veti regasi cu totii in glumele noastre pentru ca in acest an glumele sunt despre noi, despre viata, despre sotie, despre copii.

 

Incepeti sarbatorile cu rasete si voie buna... cumperi bilete la Bobonete, Dita, Rait si Vancica - show unic de sarbatori la Sala Palatului - si-ti asiguri portia de buna dispozitie pe tot care urmeaza

 

Va fi un spectacol extraordinar, o selectie a celor mai bune glume ale noastre din 2017. Va asteptam cu drag, cu mic cu mare, micul musai sa fie peste 18 ani, la Sala Palatului pe 19 sau 20 decembrie, ora 20.00, sa “ne radem” ca de obicei, pentru ca am auzit ca un spectacol de stand up comedy nu face rau nimanui.”

 

Pe Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Constantin Dita si Mihai Rait ii cunoasteti din serialul autohton de comedie Las Fierbinti, unde au reusit sa creeze un umor pe placul publicului roman, astfel incat acum continua colaborarea pe scena Salii Palatului, punand la cale un show de proportii monstruoase. Nu rata ocazia de a-ti lua bilete astfel incat sa ai ocazia sa auzi live glumele lui Bobonete alaturi de Dita, Vancica si Rait, in cel mai plin de umor show de la Sala Palatului din aceasta iarna.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.