Barbati femei viata intre ei afis braila

Barbati femei si viata dintre ei

 ”BĂRBAȚI , FEMEI ȘI VIAȚA DINTRE EI” - Patru piese scurte de Anton Pavlovici Cehov,  un spectacol coupe ce conține patru dintre cele mai importante și celebre piese scurte ale lui Cehov: CALHAS (CÂNTECUL LEBEDEI), URSUL, JUBILEUL și CERERE ÎN CĂSĂTORIE, în direcția de scenă a binecunoscutului  regizor, Victor Ioan Frunză.


Piesa ”Calhas” (Cântec de lebădă), o adaptare după nuvela ”Calhas”, este un omagiu sublim adus artei teatrale și actorului, este povestea artistului care nu trăiește împlinirea decât prin arta sa, jertfind totul pentru creație.
”Ursul”, farsă într-un act, scrisă în 1888, este o recunoaștere a poveștii clasice, o poveste despre triumful iubirii indiferent de vârstă și context social, despre pasiunea născută în inimile a două personaje care au mai iubit, dar n-au cunoscut iubirea.


“Cerere în casatorie” ne dezvăluie spectrul singurătății, o analiză subtilă a celor singuri, cei care nu și-au descoperit partenerul de viață, oameni care nu-și mai găsesc locul și echilibrul în această lume. Singura lor dorință este de a-și trăi viața alături de cineva, de a se implica emoțional într-o relație, însă obstacol în calea fericirii lor este chiar felul lor de a fi.


” Jubileul” ne relevă relația dintre cei care dețin puterea și cei lipsiți de ea, o schiță cehoviană despre oamenii mărunți care duc lumea pe umerii lor și suferă nedreptăți fără să protesteze, o pagină tragi comică despre birocrația acerbă dintr-un mic colț al Imperiului rus.


Distribuţia: ALIN FLOREA,RAMONA GÎNGĂ,CORINA MOISE,VALENTIN TERENTE,ADRIAN ȘTEFAN
La pian: profesor ADRIANA BURCĂ
Dramaturgia: ADRIAN NICOLAE
Muzica: TIBOR CARI
Scenografia: GEORGE MOSORESCU
Direcţia de scenă: VICTOR IOAN FRUNZĂ

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.