Aventurile lui robin hood afis

Aventurile lui Robin Hood

Cine nu a auzit de curajosul Robin din Loxley sau, mai exact, de Robin Hood? Iata ca a venit vremea sa il cunoasteti in carne si oase si chiar sa il ajutati sa-si duca la bun sfarsit planul de a restabili ordinea in tinutul Sherewood.


Celebrul nostru erou, proaspat intors din cruciade, devine cel mai aprig dusman al serifului de Nottingham si al printului John intrucat, ajutat de prietenii sai, va lua din averea celor bogati oferind saracilor. Si cine credeti ca i se va alatura? Chiar lady Marian, o tanara domnita care, desi face parte din lumea buna, se indragosteste de Robin Hood si isi tradeaza apropiatii.


Oare va reusi seriful sa il impiedice pe Robin sa isi atinga scopul? Si ... oare cum se va termina povestea de dragoste dintre el si lady Marian?


Desi totul pare atat de serios, atat Robin cat si prietenii sai vor transforma toata povestea intr-o aventura comica ce nu trebuie ratata nici de micii spectatori, dar nici de cei mari. Atmosfera medievala impletita cu muzica moderna si cu jocul prin de haz al personajelor vor starni hohote de ras.

 

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.