Anonimul venetian deva afis

Anonimul Venetian - Teatrul de Arta Deva

Anonimul venetian este un spectacol sensibil, profund, uneori ironic si mereu emotionant. Ea si El isi traiesc dragostea dincolo de vreme, intr-o Venetie a muzicii si a frumusetii eterne. Aici, iubirea inseamna libertatea de a infrunta zambind viata si moartea deopotriva.


O drama romantica speciala despre doi oameni care se reintalnesc pentru a-si implini povestea, ramasa neterminata. Fac asta intr-un moment tulburator, cand timpul pare ca si-a pierdut rabdarea, dar iubirea lor ramane la fel de puternica si de frumoasa, chiar si acum, in apropierea ultimului act. Care pare sa dureze cat o clipa... sau cat o viata.

Distributia:
Claudia Ieremia
Zoltan Kovacs
Regia Ion Ardeal Ieremia

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.