Nicu alifantis memorabilia tour afis

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Nicu Alifantis vă invită în turneul “Memorabilia” - un spectacol de aproape două ore alături de FragileBand: Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.

 

Memorabilia înseamnă muzica unora dintre cele mai îndrăgite spectacole de teatru din România, un legământ artistic, între prieteni nepereche care sfidează timpul şi legile acestuia, un omagiu adus familiei deosebite a teatrului românesc în semn de mulțumire.

Memorabilia înseamnă un spectacol de aproape două ore alături de FragileBand: Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.

Memorabilia înseamnă un tur de forță în 20 de orase, un turneu care ajunge în toate regiunile țării: Braşov - 1 octombrie, Târgu Mureş -2 octombrie, Turda - 3 octombrie, Arad - 4 octombrie, Constanța - 7 octombrie, Tulcea - 8 octombrie, Ploieşti - 10 octombrie, Craiova - 12 octombrie, Timişoara - 13 octombrie, Deva – 14 octombrie, Brăila - 22 octombrie, Galați - 23 octombrie, Iaşi - 24 octombrie, Chişinău - 25 octombrie, Suceava - 26 octombrie, Focşani - 27 octombrie, Piatra Neamț - 30 octombrie, Bistrița - 31 octombrie, Cluj - 1 noiembrie.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, orașul său natal, al cărui cetățean de onoare este din 2017, iar în cei peste 45 de ani de activitate a semnat muzica pentru 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori ai teatrului românesc. În paralel cu activitatea din teatru și-a desfășurat și activitatea concertistică fiind autorul unora dintre cele mai emoționante cântece scrise pe versuri ale poeților români clasici și contemporani.

Cu 17 albume discografice individuale, 6 albume de autor, 11 albume cu colecții, dar prezent și pe 28 de compilatii, Nicu Alifantis a susținut până în prezent peste 5200 de concerte în tară și în străinătate, fiind astfel unul dintre cei mai prolifici cantautori contemporani. Activitatea sa include și apariții editoriale - volume de poezie, proză sau memorialistică.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.