Steaua fiba eurocup

Steaua CSM EximBank Abonamente All In

Suntem mai mult decat un simplu club de baschet si meritam sa te avem ca ABONAT la toate meciurile din acest sezon. Fii parte din #OneBigArmy si haide sa reprezentam Bucurestiul la cel mai inalt nivel, readucand cea mai iubita echipa din Romania acolo unde ii este locul: inapoi intre stelele Europei. 

 

Vino sa ne vezi in Liga Nationala, in lupta pentru titlul de campioni cu numarul de 22, si in Sala Polivalenta impotriva campioanelor Bulgariei si Slovaciei dar si a israelienilor de la Bnei Herzilia! 

 

Esti pregatit de baschet spectacol? Vrei sa vezi like slam-dunk-urile lui Cam Long, asisturile marca Mihai Paul, capacele lui Baciu sau cosurile de la mare distanta ale lui Marius Runkaukas? Atunci nu rata niciun meci al echipei Steaua CSM EximBank, in Romania si in Europa!

 

 

Vom incerca sa iti oferim mereu mai mult decat 40 de minute de baschet! Vor fi concursuri cu premii in bani si produse din fan shop, programe in care cultura si responsabilitatea sociala dau mana cu sportul, oportunitati pentru fani si o interactiune speciala cu intreaga comunitate bucuresteana - toate acestea fac parte din programul nostru, iar ABONATII au un statut aparte.

 

Fii la curent cu ceea ce se intampla in familia ros-albastra! Urmareste-ne pe facebook, Twitter, Instagram si Youtube. Ultimele stiri si programul actualizat le puteti gasi pe steauabaschet.ro . Be Like us & LIKE us!

 

Iti reamintim:

  • Abonamentul de cuplu inseamna acces pentru 2 persoane.
  • Abonamentul de familie inseamna acces pentru 4 persoane dintre care minim 2 copii.
  • Meciuri din LIGA NATIONALA incluse: toate jocurile de acasa din sezonul regulat 2016-2017, TOP 6 (5 meciuri) si play- off (maxim 9 partide)
  • Meciuri din FIBA Euro Cup incluse: vs Lukoil Sofia / Bulgaria (25 octombrie), vs, Basket Club Prievidza / Slovacia ( 9 noiembrie), vs. Bnei Herzilia / Israel (22 noiembrie)
  • Nu uita ca daca devii “Patron la Steaua” (patronlasteaua.ro) ai reducere 20% la orice abonament cumparat! Plus acelasi discount la fan shop, gratuitati la parteneri si multe concursuri surpriza!
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.