Aaa teatru chris simion

A.A.A. - #AtractieAdmiratieAtentie

A.A.A. sustine constructia G53 - primul teatru construit impreuna

Biletul tau reprezinta o parte din constructia teatrului. Nu vindem un simplu spectacol. Vindem bucati si bucatele din teatru.

A.A.A., prima productie Grivita 53, se va juca o data pe luna la Teatrul Nottara, primul teatru de stat care sustine constructia primului teatru independent dupa 71 de ani. In 1946 inginerul constructor Liviu Ciulei a dus la bun sfarsit ultimul demers de acest fel din Romania. Teatrul pe care acesta l-a construit pentru fiul sau, regizorul Liviu Ciulei, este actualul Teatru Nottara. Noi ne-am propus sa continuam aceasta normalitate in Grivita 53.

In Aprilie 2017 am dat start campaniei de strangere de fonduri. Pana in prezent s-au strans 110.000 Euro cash si aproximativ 200.000 Euro in materiale de constructie si bartere. Suma necesara constructiei teatrului este de 1.000.000 Euro.

G 53 a castigat un premiu extrem de important pentru arhitectura la Marsilia, primul de acest fel castigat de Romania. Este vorba de Acknowledgement Prize 2017, la Gala LafargeHolcim Awards, considerata drept cea mai serioasa competitie de arhitectura si design sustenabil din lume. Au fost in competitie 5.100 de proiecte din toata lumea, dintre care doar 7 au fost recompensate cu un trofeu, iar cel primit de Grivita 53 este primul premiu pe care Romania il castiga in istoria acestui concurs. Juriul competitiei a fost format din 9 dintre cele mai importante personalitati din industrie: arhitecti, constructori, experti in domeniu.

Prima reprezentatie A.A.A #Atractie#Admiratie#Atentie:


28 martie, ora 19, sala mare a Teatrului Nottara.


Distributia spectacolului „A.A.A.” este formata din 4 actori tineri si un invitat special.
Ioana Marchidan, Vlad Birzanu, Alin State, Carla Maria Teaha / Alexandra Fasola si Irina Margareta Nistor.
Scenografia: Adina Mastalier.
Text si regie: Chris Simion – Mercurian.
Durata: 1 h 15 min.
Tip spectacol: comedie / teatru - dans

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.