Ma mut sau nu ma mut

Ma mut sau nu ma mut ?

Parte dintr-o trilogie de comedie si primul serial de teatru din Romania, Ma mut sau nu ma mut? reprezinta partea a treia a seriei, dupa piesele Ma mut la mama! si Ma mut la...tata?

 

Ma mut sau nu ma mut? - la Sala Dalles, Bucuresti

 

Dupa mult apreciatele "Ma mut la mama" si "Ma mut la...tata?", iata ca a aparut si partea a treia: "Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!"

Reprezentatiile piesei au loc in Bucuresti la Sala Dalles si puteti achizitiona biletele la teatru online in format fizic sau electronic. 

 

Povestea continua, iar momentele de ras sunt asigurate


Mama are un nou iubit, acum la varsta de aproape 60 de ani, insa asta nu ar fi o problema.  Doar ca cei doi fii, ambii barbati maturi ce isi traiesc propriile vieti, nu sunt de acord. Dragostea lor trebuie sa ii fie suficienta mamei, nu ar trebui sa caute iubire si consolare in bratele unui nou barbat.

Noul iubit vine in casa. Baietii incearca sa scape de el. Partea buna este ca iubitul ei este un om intelegator si nu se supara pe ei. Partea mai putin buna este ca nu are cand sa se supere pe ei, pentru ca i s-au pus laxative in bautura. Cate? Cam cate sa il tina la baie ocupat o zi intreaga.


Ce se intampla?

Ei bine, in piesa de teatru ca in basmele cu feti frumosi, pana la urma, dragostea invinge, baietii pleaca la casele lor si mama ramane in sfarsit singura cu iubitul ei.

Pare un final fericit si ai senzatia ca nimic nu mai poate rasturna situatia.


Asa e: Doar ai senzatia!

Pentru ca...mai vine cineva si armonia recent restabilita este data peste cap. Sotia lui, a iubitului!

 

Daca piesa nu ar fi deja parte din faimoasa trilogie "Ma mut..", probabil ca spectacolul s-ar putea numi si ”Mama, iubitul ei si sotia acestuia”. Ar fi insa pacat, caci trilogia trebuie sa mearga pana la capat.


”Ma mut la mama” i-a facut pe oameni sa rada atat de tare, incat a fost nevoie sa inventam ”Ma mut la...tata?”. Succesul a continuat, asa ca hai sa vezi daca ”Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!!!

Biletele pentru piesele de teatru de la Sala Dalles sunt disponibile online si le puteti achizitiona prin intermediul site-ului nostru atat in format fizic, cat si electronic.

 

Distributia:

 

  • Adriana TRANDAFIR - mama
  • Adrian PADURARU - iubitul mamei
  • Carmen TANASE - sotia lui
  • Andreas PETRESCU - Andrei (fratele mai mare)
  • Anca DINICU / Doina TEODORU - fata de la masaj erotic
  • Ioana ANCEA / Oana PUSCATU - politista
  • Gabriel FATU - Gabriel (fratele cel mic)
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.